Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Rulada Sandvici la Cuptor

Rulada Sandvici la Cuptor Rulada Sandvici la Cuptor este cea mai simpla gustare calda ce se poate pregati.

Putem folosi ingrediente la indemana oricui, in diferite variatii. Se poate pregati cu ce avem prin frigider. Putem folosi, cascaval, Mozzarella, parmezan,rosii, ardei. Mezeluri, sunca afumata, fripturi reci de pui sau porc,… .Cum se prepara Rulada Sandvici la Cuptor. Preparare in pasi Rulada Sandvici la Cuptor. Gustare calda Rulada Sandvici la Cuptor.Rulada Sandvici la Cuptor numai buna de pus la pachet. Va invitam sa rasfoiti si alte retete cu Mozzarella sau Cascaval in sectiunea Retete Delaco.

Ingrediente necesare pentru Rulada Sandvici la Cuptor :

Felii de paine(eu am avut paine neagra cu seminte)
sunca presata (putem folosi si friptura ramasa de pui sau porc)
rosii chery (sau felii de rosii)
Mozzarella Gourmet
Cascaval
unt
sare, piper
patrunjel verde
3 oua
5 linguri smantana
patrunjel verde
forma de chec

Preparare Rulada Sandvici la Cuptor :

Feliile de paine le ungem cu unt. Le asezam in forma de chec un rand de paine unsa. Peste paine punem sunca presata (sau ce doriti voi, salam, friptura ramasa). Rosii taiate in 2 sau 4 (sau rondele de rosii) peste stratul de sunca. Condimentam cu sare si piper, razuim deasupra si cascaval. Acoperim totul cu felii de paine unsa. Peste ultimul strat de paine razuim cascaval sau Mozzarella si putem orna cu rosii.

Rulada Sandvici la Cuptor Ouale se amesteca cu smantana si condimentam cu sare si piper. La compozitia de oua adaugam patrunjelul verde taiat marunt. Turnam aceasta compozitie de oua in forma de chec peste feliile de paine.

Rulada Sandvici la Cuptor Punem forma in cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos deasupra circa 15-20 minute pana compozitia de oua s-a inchegat bine.
Se scoate forma din cuptor, se lasa putin la racorit dupa care se feliaza si se poate servi.

Rulada Sandvici la Cuptor Pofta Buna ! Va dorim spor la gatit preparate cat mai gustoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram