Rulouri cu somon si cascaval– un aperitiv gustos pregatit din mai multe tipuri de branza Delaco- Fan Branza -felii de emmentaler, crema de branza cu smantana si cascaval ras, asezonate cu marar verde tocat, cubulete savuroase de somon afumat si ardei.
Aperitive rapide cu crema de branza si somon.Cum se pregatesc aperitivele!!
Rulouri cu somon si cascaval-Ingrediente
felii de emmentaler-Labirintul Magic-Toni Junior
150 g crema de branza cu smantana-Grace-Delaco
200 g cascaval –Nasturii Lunii-Toni Junior
50 g somon afumat
cubulete de ardei rosu si galben
marar verde
sare, piper
rosii cherry
Rulouri cu somon si cascaval -Mod de preparare
Crema de branza se amesteca cu cascavalul ras, somonul taiat cubulete, marar tocat, cubulete de ardei, sare si piper.
Compozitia de branza si somon se aseaza pe feliile de emmentaler, se ruleaza si se impacheteaza in folie alimentara. Se tine la frigider apoi se feliaza in bucati de 2cm. Se pot trece capetele prin marar tocat si se fixeaza cu scobitori prin care se trece rosii cherry.