Sandvis cu crema de branza si salsa de rosii
Uneori nu mai sti ce sa mai pregatesti in fiecare dimineata la micul dejun. Iata o idee de sandvis cu crema de branza si salsa de rosii care sigur va fi pe gustul vostru. Ca sa mearga pregatirile mai repede va recomand sa pregatiti de cu seara salsa de rosii pentru sandvis. Alaturi o cana cu ceai fierbinte merge perfect.
Va recomand sa incercati si sandvis cald cu tortilla, dar si sa rasfoiti retetele noastre cu produsele de la Delaco – Retete Delaco.
Ingrediente Sandvis cu crema de branza si salsa de rosii :
8 rosii taiate cubulete
1 ceapa rosie taiata marunt
10 frunze de busuioc taiate
praf de usturoi
sare, piper alb dupa gust
1 lingura ulei de masline
30 ml otet balsamic
bagheta de paine alba sau bagheta cu seminte
1 cutie cu Crema de branza natur sau cu verdeata de la Delaco
Preparare Sandvis cu crema de branza si salsa de rosii :
Intr-un vas amestecam rosiile, ceapa, busuiocul, sarea, piperul, uleiul de masline si praful de usturoi dupa gust. Bagheta de paine se taie felii se prajeste(nu este obligatoriu sa prajiti feliile de bagheta) apoi se unge cu crema de branza natur de la Delaco peste care presaram putin usturoi granulat.
Deasupra punem din belsug salsa proaspat preparat. Salsa va fi si mai bun daca il preparam inaite cu cateva ore si il lasam la rece.