Sandvis cu pui si branza pufoasa cu ciuperci, retete aperitive. Sandvis cu pui si branza pufoasa cu ciuperci pentru micul dejun. Cum pregatim sandvisurile. Gustari rapide cu pui si branza pufoasa cu ciuperci.
Sanvisurile sunt cu siguranta printre cele mai pregatite gustari. Poti fi facute in sute de combinatii, iar daca in frigider ai produse Delaco, esti salvat, trebuie doar sa iti pui imaginatia la incercare
Din branza pufoasa cu ciuperci, un produs nou Delaco, poti pregati un delicios sandvis, asa cum am facut eu.
Sandvis cu pui si branza pufoasa cu ciuperci-Ingrediente
bagheta
branza pufoasa cu ciuperci-Delaco
rucola
piept de pui la gratar
rosii
ceapa rosie
Sandvis cu pui si branza pufoasa cu ciuperci-Mod de preparare
Pieptul de pui feliat, se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce si putin ulei de masline, apoi se prajeste la gratar. Se taie bagheta pe din doua, pe lung, ungem generos ambele bucati cu branza pufoasa cu ciuperci, asezam pe una din ele rucola, felii de rosii, piept de pui si rondele de ceapa rosie.
Punem deasupra cealalta felie de bagheta, presam usor si savuram cu mare pofta!!