Ingrediente
5 felii sunca presata
4 rondele de ananas din compot
150 gr cascaval
4 lg ulei de masline
piper mozaic din rasnita Kotanyi
un ardei iute rosu
Mod de preparare
Feliile de sunca se taie rondele la dimensiunea rondelelor de ananas si se prajesc usor in doua linguri de ulei.Dupa ce am prajt sunca ,prajim si rondelele de ananas.Atat sunca cat si ananasul se pun pe un prosop de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.
Alegem o forma termorezistenta si incepem sa montam turnuletul . La baza aseazam o felie de ananas dupa care radem cascaval,asezam si rondeaua de sunca radem din nou cascaval…procedam la fel pana ce se termina ,cu mentiunea ca deasupra sa ramana felia de sunca peste care radem desigur cascaval din abundenta.Condimentam cu piper si introducem forma la cuptor pana se gratineaza frumos.
Se garniseste cu felii de ardei iute rosu.
Comentarii recente
Gabriela
18/10/2010 at 22:43wow,trebuie sa fie tare bun turnuletul exotic,arata foarte bine!
Sara & Miki
18/10/2010 at 23:47Ananasul imi place imi place in combinati cu carne. Pup!
naty
19/10/2010 at 14:09interesanta combinatia