Vinete Pane, reteta culinara. Cum preparam vinetele pane. Aperitiv cald. Vinete in crusta crocanta. Vinete cu usturoi. Cele mai bune vinete facute pane.
In vara, cand se gaseau vinete pe alese, am facut de foarte multe ori vinete pane dar nu am reusit sa le fac si poze.
Desi e toamna tarzie, mai zilele trecute am gasit la piata vinete subtiri numai bune pentru a face din ele vinete pane.
Asa ca daca toata vara nu am reusit sa le fac poze , de data asta nu au mai scapat.
Nu sunt ele asa aspectoase dar garantez ca sunt foarte gustoase, mai ales daca le mananci cu mujdei de usturoi.
Reteta e una simpla si la indemana oricui.
Vinete Pane-Ingrediente
2 vinete, taiate felii
2 oua
faina
sare
ulei pentru prajit
Vinete Pane-Mod de preparare
Vinetele spalata se taie felii si se presara cu sare.
Se tin 1 ora pana incepe sa lasa zeama, apoi se scurge si se usuca cu prosoape de hartie.
Se trec ca snitelele prin faina, ou batut, faina si se prajesc in ulei fierbinte.
Se scot pe prosoape de hartie sa absoarba uleiul in exces si se servesc calde cu mujdei de usturoi.
Pofta buna!!