Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Cafea Frappe

Ingrediente:
3 pliculete de ness (sau 3 lingurite)
2 lingurite zahar (se pot folosi si mai multe lingurite daca va place mai dulce )
6 cuburi gheata
1 lingura apa rece
300 ml lapte rece
1 shaker

Preparare:
Punem nessul cu zaharul,gheata si apa in shaker .Scuturam shakerul pana observam ca se formeaza spuma. Turnam incet laptele rece peste compozitia de cafea ,dupa care turnam in pahare inalte compozitia. Adaugam la fiecare pahar cateva cuburi de gheata .

Deasupra putem orna cu ciocolata rasa sau cacao dupa gustul fiecaruia ….

 

Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram