Ingrediente:
3 pliculete de ness (sau 3 lingurite)
2 lingurite zahar (se pot folosi si mai multe lingurite daca va place mai dulce )
6 cuburi gheata
1 lingura apa rece
300 ml lapte rece
1 shaker
Preparare:
Punem nessul cu zaharul,gheata si apa in shaker .Scuturam shakerul pana observam ca se formeaza spuma. Turnam incet laptele rece peste compozitia de cafea ,dupa care turnam in pahare inalte compozitia. Adaugam la fiecare pahar cateva cuburi de gheata .
Deasupra putem orna cu ciocolata rasa sau cacao dupa gustul fiecaruia ….
Comentarii recente
Top Cuisine avec Lavi
13/07/2012 at 09:31Cum sunt o mare amatoare de cafea, pot spune ca arata senzational!
Lory
13/07/2012 at 20:13Multumim Lavi :*
maria mihalache
13/07/2012 at 15:35Demult nu mai bausem o cafea frappe dar am savarsit-o ……hihihi………zilele trecute si te rog sa ma crezi ca am facut-o cu mare placere.
Pup cu drag!
Lory
13/07/2012 at 20:14Te cred Maria :)) sa nu zici ca la intalnirea voastra ai savarsit-o!!:))
Pup:*:*
Rocsy Ciobanu
18/07/2012 at 12:20Cred ca e deosebit de bun!