Aceasta reteta am pregatit-o pornind de la reteta Gat de gasca umplut postata de Lia acum vreo doua luni .Si fiindca nu aveam de unde sa fac rost de gaturi de gasca am folosit cu mare succes pielea de pe pieptul de pui .
Ingrediente
300 gr piept de pui tocat
pielea de pe doi piepti de pui
4 ficatei de pui
o ceapa potrivita
un ou fiert
un ou crud
2 felii de paine
1/4 ardei gras rosu
patrunjel verde
sare
piper
un praf de usturoi
ulei
Mod de preparare
Tocam pieptul de pui, ficateii ii taiem la cutit in bucatele mici, la fel procedam si cu ceapa si ardeiul gras.
Oul fiert il taiem in bucatele mici, feliile de paine le inmuiem in apa rece, iar patrunjelul il tocam fin.
Dupa ce am pregatit toate ingredientele le amestecam, punem si oul crud si potrivim gustul cu sare, piper si usturoi.Compozitia obtinuta se introduce cu grija in buzunarul din piele, coasem orificiul ramas, intepam cu o scobitoare din loc in loc si le punem la fiert la foc potrivit intr-o supa ce o putem pregati din oasele ce au ramas de la piept, o ceapa si un morcov.
Se fierbe cam 35-40 min, se scoat, se lasa la racorit apoi se prajeste in ulei cat sa se rumeneasca frumos.Se scot pe un prosop de hartie ,se indeparteaza atele foarte usor si se feliaza dupa preferinta
Comentarii recente
naty, galati
11/03/2012 at 16:40mmm o bunatate
Lory
14/03/2012 at 17:51Ai dreptate!!!
Lulu
12/03/2012 at 02:14Buna, foarte buna!!
Lory
14/03/2012 at 17:52Multumesc Lulu :*
Loredana
13/03/2012 at 12:16Hmm! Arata bine! Cred ca o sa incerc si eu maine 🙂 Mai ales ca nu pare foarte greu de facut. 😀
Lory
14/03/2012 at 17:51Te asteptam cu impresii!!
Anonymous
18/05/2012 at 15:05Acum ma apuc de gatit!!!HMMMM !!