700 g aripioare pui,
sare,piper boabe,
1 buc morcov,
1 buc patrunjel radacina,
1 catel usturoi,
3-4 oua,
faina,
2 pachete nuca cocos,
sare,piper macinat,
ulei pentru prajit,
PREPARARE:
Curatam legumele, le taiem in patru. Punem apa rece intr-o oala si adaugam aripioarele curatate si taiate in doua cararora le taiem varful (le putem lasa si intregi, dupa preferinta fiecaruia).Adaugam 1 lingurita sare, morcovul, patrunjelul, catelul de usturoi si 1 lingurita piper boabe dupa ce am spumat initial supica si lasam la foc mic pana aripioarele sunt fierte. Se scot din supa si le lasam la racit. Intr-o farfurie spargem ouale si le condimentam cu putina sare.In alta farfurie punem cateva linguri de faina si separat pe o alta farfurie punem nuca de cocos razuita. Condimentam aripioarele cu sare si piper macinat dupa care le dam prin faina, ou si apoi prin nuca de cocos.Incingem ulei intr-o tigaie si prajim aripioarele pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Cand sunt rumenite le scoatem pe servet de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei si le putem servi cu o garnitura de cartofi pai.
Pofta Buna !
Comentarii recente
Sara & Miki
13/08/2011 at 22:35Mai facut curioasa sa incerc. Week-end placut!
Anonymous
12/02/2012 at 16:18le`am facut si eu .. am omis sa le mai condimentez dupa ce le`am scos din supa.. trebuia … dar omul cit traieste tot invata!! deosebite …sunt rodica din cluj dar ma semnez anonim
Leila
12/02/2012 at 18:48Rodica din greseli invatam 🙂 Urmatoarea tura nu vei mai omite condimentarea 🙂 Pupice de la Oradea !
Lia .