Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Aripioare pane cu nuca de cocos

INGREDIENTE:

700 g aripioare pui,

sare,piper boabe,

1 buc morcov,

1 buc patrunjel radacina,

1 catel usturoi,

3-4 oua,

faina,

2 pachete nuca cocos,

sare,piper macinat,

ulei pentru prajit,

PREPARARE:

Curatam legumele, le taiem in patru. Punem apa rece intr-o oala si adaugam aripioarele curatate si taiate in doua cararora le taiem varful (le putem lasa si intregi, dupa preferinta fiecaruia).Adaugam 1 lingurita sare, morcovul, patrunjelul, catelul de usturoi si 1 lingurita piper boabe dupa ce am spumat initial supica si lasam la foc mic pana aripioarele sunt fierte. Se scot din supa si le lasam la racit. Intr-o farfurie spargem ouale si le condimentam cu putina sare.In alta farfurie punem cateva linguri de faina si separat pe o alta farfurie punem nuca de cocos razuita. Condimentam aripioarele cu sare si piper macinat dupa care le dam prin faina, ou si apoi prin nuca de cocos.Incingem ulei intr-o tigaie si prajim aripioarele pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Cand sunt rumenite le scoatem pe servet de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei si le putem servi cu o garnitura de cartofi pai.

Pofta Buna !

Comentarii recente

  • Sara & Miki

    13/08/2011 at 22:35

    Mai facut curioasa sa incerc. Week-end placut!

  • Anonymous

    12/02/2012 at 16:18

    le`am facut si eu .. am omis sa le mai condimentez dupa ce le`am scos din supa.. trebuia … dar omul cit traieste tot invata!! deosebite …sunt rodica din cluj dar ma semnez anonim

    • Leila

      12/02/2012 at 18:48

      Rodica din greseli invatam 🙂 Urmatoarea tura nu vei mai omite condimentarea 🙂 Pupice de la Oradea !

      Lia .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram