Chiftelute din piept de pui. Chiftelute dietetice din piept de pui . Cum pregatim Chiftelutele din piept de pui. Carne tocata de pui.
Chiftelute din piept de pui-Ingrediente
500 gr piept de pui tocat
o ceapa
2 felii de paine
un ou
3-4 catei de usturoi
sare
piper
patrunjel verde
cimbru
ulei
Chiftelute din piept de pui-Mod de preparare
Peste carnea de pui adaugam ceapa tocata marunt, painea bine scursa dupa ce am pus-o la inmuiat in apa rece, oul, usturoiul pisat bine si patrunjelul tocat fin.
Amestecam bine toata compozitia si condimentam cu sare, piper si cimbru dupa gust.
Punem intr-o tigaie uleiul la incins , formam din compozitie mici sfere pe care le prajim la foc mediu.
Se scot pe prosoape de hartie si se servesc ca atare reci sau calde .
Comentarii recente
Beth
12/03/2012 at 13:37Hummmm… sa doit être delicieux!
bisous
Lory
12/03/2012 at 23:55Merci Beth:*:*
Anonymous
12/03/2012 at 15:30eu am facut duminica chiftelute insa nu le-am prajit ci le-am copt in cuptorul la aprox 200 gr, 25-30 min, (pe o hartie de copt pusa in tava)
sunt mai sanatoase pt cine nu suporta bine prajelile
Kitana
Lory
12/03/2012 at 19:14Kitana ai dreptate sunt mai sanatoase daca le faci la cuptor 🙂
pansy
12/03/2012 at 21:22Mai nou de cand vad cuvantul chiftele ma apuca rasul:am vazut la delimano reteta Piftele cu pireu !!!!!!gand la gand ca si eu am facut chiftele ,da’ marinate!
Lory
12/03/2012 at 23:58:)))) Pansy ale mele chiftelute nu au mai apucat a le face marinate ..au disparut cat ai clipi 😀
Maria Dorina Botici
05/11/2012 at 02:41Am facuto sunt extraordinare aceste chiftelute va multumesc pt reteta
LoredanaCarp
05/11/2012 at 09:12Cu multa placere Maria!! :*
Te asteptam sa ne spui ce alte retete ai mai incercat 🙂
O zi buna!!