Ingrediente:
copanele pui,
amestec mexican de legume congelate,
cascava ras,
carnaciori afumati,
1 lg ulei masline,
sare,
piper,
condimente pentru carne,
Metoda de preparare:
Se dezoseaza copanelele si se umplu cu legumele fierte la aburi, amestecate cu casaval ras, carnaciori, sare si piper.
Se condimenteaza cu condimente se ung cu putin ulei de masline si se prajesc la cuptorul cu halogen sau la cuptor obisnuit.
Se servesc cu diferite garnituri sau un sos de iaurt cu ierburi provance.
Comentarii recente
sarah
24/10/2011 at 13:17foarte faine.am sa le incerc si eu.pupici!
Anonymous
24/10/2011 at 16:36Superb multumesc pentru idee!
Mult succes in continuare (sunte-ti fenomenale amandoua)
Maria
pansy
24/10/2011 at 17:18apetisante rau!
Papusa M
25/10/2011 at 08:30MMM delicioase, le face si mama de Pasti si de Craciun chiar daca se spune ca nu e bine sa mananci pui
chef
25/10/2011 at 20:19sunt minunate ,complimenti … gustul cred ca e pe masura felului in cui arata miam
Mimmi
27/10/2011 at 18:06Ce-mi place reteta asta,o sa o incerc si eu !