Ingrediente :
6 pulpe pui,
4 bucati ceapa de marime mijlocie,
4 cuburi de supa (pui, vita ,..),
3 catei usturoi,
100 ml ulei,
150 ml apa,
50 ml vin alb demisec,
Preparare :
Asezam intr-o cratita (sau o tava de marime potrivita) pulpele de pui .Printre ele asezam asezam ceapa curatata si spalata. Cuburile de supa le punem la margine imprejurul carnii( sau daca folosim tava , le punem in cele patru colturi ale acesteia).Cei 3 catei de usturoi ii tocam marunt si il presaram deasupra pulpelor. Turnam cei 100 ml ulei ,150 ml apa si 50 ml vin deasupra carnii si dam totul la cuptorul preincalzit pentru circa 50 minute la foc domol. In acest timp apa scade si rezulta o friptura deosebit de delicioasa ce va fi servita cu pireu de cartofi sau cartofi pai, acompaniata de o salata de varza ,salata de rosii si castraveti sau de ce nu o salata de sfecla …. sau …. cu mujdei de usturoi.
Pofta Buna !
Comentarii recente
Calin Andreea Daniela
12/05/2012 at 10:03eu imi pun uneori si usturoi, in loc de ceapa! 🙂
Lory
13/05/2012 at 17:51Eu te sfatuiesc sa incerci exact asa cum e data reteta …ai sa vezi diferenta 🙂 Am testat-o si eu si s-a mancat pana la ultima bucatica 🙂
naty, galati
12/05/2012 at 16:44mmm simplu si bun 😀
Lory
13/05/2012 at 17:51Intradevar simplu ,bun si foarte gustos!!:)
alinutzika
12/05/2012 at 23:52sigur e fenomenala!
Lory
13/05/2012 at 17:52Garantez !!!:)