Gnocchi cu piept de pui
Inainte de a scrie reteta vreau sa precizez ca este pentru prima oara cand gatesc asa ceva
Concluzia e ca le-a placut la toti, asa ca sigur o voi repeta.
Gnocchi cu piept de pui-Ingrediente
500gr gnocchi proaspeti
un piept de pui
o cutie rosii decojite(cubulete)
un gogosar
o lingurita plante aromatice
piper
3 lg ulei masline
2 lg smantana
sare
Gnocchi cu piept de pui-Mod de preparare
Pieptul de pui dezosat l-am taiat in cubulete mici si l-am pus la prajit in uleiul de masline.
Cand a fost aproape gata am adaugat gogosarul taiat felii subtiri si am continuat sotarea inca 5 min, dupa care am adaugat conserva de rosii, plantele aromatice, sare si piper.
La final am adaugat smantana si gnocchi care in prealabil au fost fierti in apa cu sare timp de 5-7 min.
Data viitoare as incerca sa pun la calit in uleiul de masline si 2-3 catei de usturoi si la sfarsit as mai adauga 2-3 linguri de parmezan.
Pofta buna!
Comentarii recente
Alex
21/04/2011 at 12:36Trebuie sa fie foarte gustoasa 😀