Gujoane din Piept de Pui, reteta aperitive.Reteta gujoane din piept de pasare.Cum se fac gujoanele. Gujoane de pui pregatite acasa.
Desi am pregatit gujoane din piept de pui de nenumarate ori, abia acum am reusit sa le fac si o poza, fiindca de fiecare data dispareau cat ai clipi.
Sunt numai bune de servit la o petrecere intre prieteni, neaparat alaturi de un pahar cu bere rece!!
Decat sa le cumparati de la fast-food, mai bine incercati aceasta reteta usor de pregatit!!
Gujoane din Piept de Pui-Ingrediente
300 g piept de pui dezosat
2 oua
un pumn fulgi de porumb
2-3 linguri faina alba
sare
piper
ulei pentru prajit
Topping
sos de maioneza fiarta
ketchup picant
Gujoane din Piept de Pui-Mod de preparare
Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se condimenteaza cu sare.
Fasiile obtinute se trec prin faina, ou batut cu sare, piper si prin fulgii de porumb maruntiti .
Se prajesc in baie de ulei pana se rumenesc usor.
Se servesc cu sos de smantana cu usturoi sau ketchup.
Comentarii recente
Paula
07/05/2015 at 17:40Hmmm, arata foarte bine. Personal, nu ma omor dupa ketchup, insa cu sosul de smantana cu usturoi cred ca sunt grozave 🙂
Loredana
08/05/2015 at 21:44Si eu ii prefer cu sos de smantana. Intradevar sunt foarte buni .Multumesc!!
mariana
02/02/2016 at 18:08Multumesc pt retete- -voiam sa te intreb daca se prajesc la foc iute sau moderat sa arate asa ca in poza ta.
Loredana
04/02/2016 at 20:29Uleiul trebuie sa fie incins, altfel risti sa se imbibe cu el.Dupa ce uleiul s-a incins, poti lasa flacara mai mica, altfel risti sa se rumeneasca deodata si sa nu se faca in interior.