Ingrediente:
3 bucati piept de pui,
1 compot mic de mandarine,
250 ml supa de carne, sau legume,
1/4 lingurita ghimbir macinat,
sare, piper,
1 lingura unt,
2 linguri ulei,
Preparare:
Taiem pieptul de pui fasii.Madarinele le taiem in doua .Punem uleiul la incins impreuna cu untul si calim fasiile de piept de pui pana se albesc. Adaugam peste carne,mandarinele taiate, zeama de la compotul de mandarine si 250 ml supa de carne sau legume. Condimentam cu piper,sare si ghimbir macinat. Lasam sa fiarba pana scade zeama mai mult de jumatate. Servim cu garnitura de orez.
Puteti viziona prepararea retetei Aici .
Comentarii recente
catkitchen
30/11/2011 at 12:16Ador combinatia cu fructe !!!
Gratiela
30/11/2011 at 14:49….putem face cu mandarine proaspete ? fara compot ?….fotografia este de mare clasa !…bravo !
Lulu
30/11/2011 at 17:35Da stiu ca va intreceti in bunatati!!!!
bravo,fetele asa sa faceti sa avem noi unde sa ne uitam si de unde sa ne inspiram;pupici si o zi frumoasa!
Ramona Alina
01/12/2011 at 03:59Sunã bine:)
Anonymous
22/01/2012 at 21:26am facut azi reteta aceasta.super super buna…va urmaresc mereu si imi sunteti foarte de ajutor..sunt incepatoare dar de fiecare data ma lauda sotul dupa ce gatesc dupa retetele voastre.multumesc.monika
Leila
22/01/2012 at 23:37Monika , felicitari ! Meritul este al tau daca sotul te lauda ! Inseamna ca gatesti foarte bine ! :*