Ingrediente
un piept de pui
2 oua
o lg smantana
100 gr susan
piper alb
boia dulce
praf de usturoi
o lgt de ghimbir proaspat razuit
1 lg ulei de masline
sare
Garnitura
cartofi prajiti
Sos
300 ml smantana 12%grasime
2 lg condimente pentru produse lactate Fit-up
praf de usturoi
piper alb
sare
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie fasii se condimenteaza cu piper alb,boia dulce ,praf de usturoi,sare si ghimbir.Se adauga si uleiul de masline si se lasa la marinat 30 min la frigider.Fasiile astfel pregatite se trec prin ou batut cu smantana apoi prin semintele de susan.Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la foc potrivit .La jumatatea timpului de coacere se intorc ca sa se rumeneasca pe ambele parti.Intre timp preparam sosul astfel :smantana se amesteca cu condimentele Fit-up,praf de usturoi dupa gust si piper.Definitivam gustul de sare si lasam la rece sa se intrepatrunda aromele.
Pieptul cu susan se serveste alaturi de sos si cartofi prajiti sau natur dupa preferinta.
Pentru prepararea acestei retete m-am inspirat de la Sabina.Multumesc mult
Comentarii recente
Sabina
05/05/2010 at 10:28🙂 Ma bucur ca le-ai pregatit! Pupici 🙂
Lory
05/05/2010 at 16:50Sabina au fost foarte bune :)au disparut imediat…cu siguranta am sa le mai prepar.
Multumesc!
Goldielocks
05/05/2010 at 18:32Ce delicios!
raluca
12/06/2010 at 00:47Imi place mult susanul, sigur fac puiutul; eu mai fac un sos cu usturoi pisat frecat bine bine cu smantana si un pic de patrunjel proaspat la sfarsit. e sosul meu preferat si la fripturi si la aperitive.
Lory
12/06/2010 at 11:54Raluca sunt sigura ca va fi pe placul tau:)cred ca ar merge de minune si cu sosul descris de tine yammmy…te astept cu impresii 🙂
Pupici
Lory
Lory
12/06/2010 at 11:55Goldielocks incearca-l…vas fi pe placul tau cu siguranta
Lory