Piept de pui in straturi de legume
Piept de pui in straturi de legume
INGREDIENTE:
un piept de pui,
200 gr spanac fiert,
200 gr cascaval ras,
8 ardei capia rosii,
4 oua,
150 gr smantana,
4 cartofi,
50 gr unt,
un praf de usturoi,
sare,
piper,
Piept de pui in straturi de legume
MOD DE PREPARARE:
-Cartofii se fierb in coaja si dupa ce s-au racit se taie felii subtiri.
-Din 3 oua ,150 gr cascaval, smantana sare si piper se face un sos .
-Spanacul fiert si tocat se amesteca cu un ou,50 gr cascaval ras, un praf de usturoi sare si piper.
Se unge o forma de graten cu unt si se aseaza un strat de felii de cartofi ,se condimenteaza cu sare si piper .Peste stratul de cartofi punem un strat subtire de sos dupa care asezam un strat de ardei copti
Continuam cu un strat de fileuri din piept de pui ,apoi cu unul din amestecul de spanac si incheiem cu inca un strat de ardei copti .Se toarna deasupra sosul ramas si se introduce la cuptor pana se gratineaza frumos.
Inainte de a portiona se lasa la racit 15 min.
Se serveste ca atare cu salata sau insotita de un sos de smantana
Pofta buna!!
Comentarii recente
Anonymous
07/06/2011 at 09:33Wow , e ceva service , dar rezultatul e pe masura .
Felicitari ptr reteta , dragelor !
Diana .
Lory
08/06/2011 at 01:09Multumim Diana :*
Anonymous
19/06/2011 at 02:29Arata foarte bine reteta aceasta si as vrea sa o incerc si eu. Am o intrebare: fileurile din pieptul de pui sunt crude sau dinainte preparate? Multumesc.
Lory
19/06/2011 at 12:30Buna,
Fileurile de pui sunt crude .Stai fara grija ca se gatesc foarte bine .
Te astept cu impresii .
Lory
Anonymous
20/06/2011 at 05:54Multumesc inca o data de reteta. Am prestat reteta azi de Father’s Day. A iesit f buna.
Gabi
Rodica
25/06/2011 at 15:07Am facut azi aceasta reteta.Mi-a fost frica de pieptul de pui sa nu ramana crud ,asa ca l-am fiert putin inainte.A iesit foarte buna mancarica.Data viitoare urmeaza rulori de pui cu spanac si ardei(au mai ramas ardei in borcan si spanacul nu mi-l place,asa ca trebuie sa ma pacalesc cumva!)
Lory
25/06/2011 at 19:34Rodica nu trebuia sa-ti fie frica sa-l pui crud 🙂 se gatea fara nici o problema .Ma bucur ca ti-a placut:*
Si rulourile sunt tare bune …daca nu prea iti place spanacul poti sa pui in strat mai subtire .Sau unul din straturile de spanac sa-l inlocuiesti cu altceva .
Spor la bucatarit !!!:)
zen1966
02/04/2012 at 15:29tDoamne,minunat mai gatesi!!!!O adevarata placere sa revin pe blogul vostru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lory
05/04/2012 at 21:56Multumim!!
cirmicica
30/05/2012 at 00:31Ce reteta minunata!! Si arata super!!!!
Lory
30/05/2012 at 17:53Multumesc mult!!
Anonymous
26/06/2012 at 10:14Super buna:)multumim de reteta!arata foarte bine:)la o adica cred ca o poti face si pt.ziua onomastica,unui copil,pt.copii.FELICITARI!
Lory
28/06/2012 at 21:20Buna idee 🙂 o poti taia in patrate mai mici si poate fi servite ca si gustare 🙂