Ingrediente
un pui fara piept
doi morcovi
un ardei gras rosu
un ardei gras galben
o cutie rosii in bulion
o lgt sos de ardei iute
o lgt sos worcester
un praf de usturoi
sare
piper
cimbru
Mod de preparare
Puiul se portioneaza in bucati potrivite care se aseaza intr-un vas termorezistent.Se condimenteaza cu sare si piper.Peste el adaugam rondele de morcov,si bucatele de ardei rosu si galben.
Adaugam un pahar de vin alb si bagam vasul la cuptor.Cand puiul s-a patruns bine adaugam si rosiile in bulion amestecate cu sosul iute, sosul Worcester,cimbru si un praf de usturoi.
Se mai tine la cuptor pana ce sosul scade.Se serveste alaturi de piure de cartofi.
Comentarii recente
alison
14/03/2010 at 21:15delicios preparat puiul tau,lory,vin la cina,ce zici?
Olgutza
14/03/2010 at 23:35Arata delicios… Felicitari!!
Pozele sunt foarte reusite 😉
Lory
15/03/2010 at 20:40Alison te astept cu mare drag
pupice
Lory