1 buc pui de casa ( dar putem folosi doar pulpe sau aripioare)
sare, delikat
4 catei usturoi
1 lingura maghiran
100 ml vin alb de preferat sec
200 ml ulei
Preparare :
Puiul il portionam , condimentam cu sare si piper si il prajim pe 200 ml ulei. Stingem cu 100 ml vin alb presaram peste carne 1 lingura maghiran si cateii de usturoi taiati felii , punem apa cat sa acopere carnea . Adaugam un pic de delikat si acoperim cu un capac vasul si il lasam la foc mic sa fiarba pana scade zeama (daca carnea nu e fiarta mai adaugam apa ).
Puiul astfel pregatit il servim alaturi de pireu de cartofi si adaugam si din sosul ramas peste carnita .
Comentarii recente
Didona
07/10/2008 at 13:34Premiu pentru voi – bucataresele care ma inspira.
Lory
08/10/2008 at 14:24Multumim Didona…ne bucuram ca retetele noastre sunt sursa de inspiratie pentru tine
pupice