Pentru garnitura
1 cana orez
1 morcov
1/2 radacina de pastarnac
2 cepe
2 ardei kapia rosu
6 cani apa
sare
piper
1 lg de concentrat de legume
2 lg ulei de masline
pentru sos
o jumatate de pui
2 gogosari
2 lg miere
3 lg smantana
sare
piper
3 lg ulei de masline
Pentru a prepara garnitura am procedat astfel:morcovul,ardeii si ceapa le-am taiat rondele si le-am pus la calit in uleiul de masline .Am adaugat si pastarnacul ras prin razatoarea mica,sare,concentratul de legume si piper si le-am lasat sa se inmoaie bine.Apoi am pus apa fierbinte si am lasat sa dea in cateva clocote, dupa care am adaugat orezul .Se fierbe la foc mic pana ce orezul absoarbe toata apa.
Intre timp am pus carnea de pui la prajit in uleiul de masline dupa care am adaugat gogosarii taiati cubulete sare piper mierea si le-am lasat sa se calesca foarte bine adaugand din cand in cand cate un strop de apa.La final am adaugat si smantana si l-am mai lasat 5 min.
Am servit alaturi cu garnitura de orez cu legume.
Comentarii recente
Irina
25/09/2008 at 18:44Mancarea asta mi se pare excelenta !
Lory
25/09/2008 at 19:25Multumesc Irina..intradevar e foarte gustoasa:)