Ingrediente
3 pulpe de pui
500 gr ciuperci
6-7 morcovi
2 cepe
250 ml vin alb
piper mozaic din rasnita Kotanyi
o leg patrunjel
boia dulce
2 lg ulei de masline
4 catei de usturoi
sare
Mod de preparare
Cupercile morcovii si ceapa se curata, se spala si se taie cubulete.
Pulpele se spala si se usuca cu un prospo de hartie dupa care se condimenteaza cu sare ,piper mozaic si boia dulce.
Intr-o cratita se pune uleiul de masline si se caleste ceapa timp de 5 min .Peste ea se adauga pulpele si morcovii si se mai tin inca 5 min.Adaugam vinul si ciupercile care intre timp au fost fierte in apa cu sare.Se condimenteaza cu sare si piper si se fierbe la foc potrivit timp de 10 min.Adaugam usturoiul taiat feliute si punem totul intr-o forma de graten .Introducem la cuptor pentru 15-20 min pana ce pulpele sunt bine patrunse si rumenite frumos.
Se presara cu patrunjel tocat fin.
Se serveste cu salata de varza alba.
Comentarii recente
alison
27/09/2010 at 23:15cit de bine mai arata,delicios!
pansy
28/09/2010 at 01:14ce apetisant arata !
hapleablog
28/09/2010 at 13:57Salut,
felicitari pentru blog! Daca vrei sa facem link exchange, scrie-mi, te rog, pe http://hapleablog.wordpress.com
Succes in continuare.
Lory
28/09/2010 at 19:23Alison ,Pansy aprecierea voastra ma onoreaza.
Multumesc mult
Pupici
Lory
Miha
29/09/2010 at 11:02Delicios tre sa fi fost!
Oana D.
30/09/2010 at 07:27Arata foarte bine si nu are multe calorii, o sa fac si eu.
Lory
01/10/2010 at 17:13Miha ,Oana a fost foarte bun..ai mei au mancat tot din farfurie :)..cat despre calorii..cine le-a mai numarat :))