Ingrediente
Ingrediente rulouri
un piept pui
6 felii sunculita taraneasca
200gr cascaval
6 frunze salata verde
6 ciuperci potrivite
un castravete murat
gogosari murati
sare
piper
Garnitura
cartofi 500 gr
patrunjel verde
un plic Sos pesto cu ciuperci de la Kotanyi
4 linguri smantana
6 ciuperci potrivite
Mod de preparare:
Pieptul de pui se feliaza in 6 bucati care se bat usor cu ciocanul de snitele.Le saram si piperam.Pe fiecare bucata radem un pic de cascaval dupa care asezam frunza de salata .Peste ia se pune felia de sunculita,apoi ciupercuta taiata lame.La final asezam si fasiile de gogosar si castravete,mai radem inca un pic de cascaval,rulam si prindem cu scobitori ca sa nu sa se desfaca.Rulourile astfel obtinute se aseaza intro tava in care am pus un pic de ulei si apa.Se tin la cuptor pana ce se rumenesc deasupra.
Intre timp preparam sosul Pesto exact dupa instructiunile de pe plic innobilandu-l cu smantana si ciuperci proaspete.
Rulourile se servesc alaturi de cartofii natur si sos.
Nota:
Indicatiile de pe plicul sosului sunt pentru folosirea lui alaturi de paste…va garantez ca a mers super si alaturi de cartofii natur
Comentarii recente
alison
11/12/2009 at 23:25ce frumos ninge la voi!si miroase atit de bine !