Ingrediente
un piept de pui
150 gr amestec mexican
o buc pastrama afumata
3 -4 ciuperci
100 gr cascaval
2 oua
faina
pesmet cu verdeata
sare
piper
Rulouri de pui cu legume-Mod de preparare
Pieptul de pui se feliaza in bucati potrivite. Le batem cu ciocanul de snitele, le condimentam cu sare si piper dupa care asezam umplutura astfel: intai punem felii subtiri de pastrama, ciuperci, amestecul mexican iar la final adaugam cascavalul ras sau cubulete.
Rulam cu grija, prindem cu scobitori daca este nevoie si trecem rulourile intai prin faina apoi prin ou batut iar la sfarsit prin pesmet.
Se prajesc in baie de ulei la foc potrivit apoi se scot pe un prosop de hartie.
Se servesc ca atare ca aperitiv sau ca fel principal insotite de o garnitura la alegere.
Comentarii recente
Alice
10/01/2011 at 20:03voi incerca si eu
Lissa's Cakes
11/01/2011 at 10:17foarte bun!!!!
Leila
11/01/2011 at 11:10Sunt delicioase aceste rulouri … si sunt exact pe placul meu 🙂 Le voi incerca cu siguranta 🙂
Lory
11/01/2011 at 19:27Multumesc fetelor :* incercati-le se fac usor si dispar tot asa 😀
Pupici
Lory
Andreea
12/01/2011 at 00:28Sunt perfecte rulourile astea,as papa si eu jumatate macar!
Lory
12/01/2011 at 00:44Jumatate e permis :D..merge si unul intreg :)chiar daca esti cumva la cura:D…mai compenseaza legumele .
VIO
12/01/2011 at 03:37Foarte bune rulourile, o sa incerc si eu reteta!
Mihaela - mykyduta
12/01/2011 at 14:17Papati voi jumatate daca vreti, ca eu sigur mananc unul intreg 🙂
Arata foarte bine si cred ca sunt delicioase!!!!
Doru
12/01/2011 at 16:24Oooo ce bine ademenitoare sunt aceste rulouri. Nu ai cum sa le rezisti.
Ce combinatie de ingrediente si culoare. Superb!
Ana
12/01/2011 at 16:35Hei… ai pastrat si pentru mine macar o rulada?
Arata bine de nu se poate.Bafta Lory!
Toader
12/01/2011 at 16:45Arata bine de tot.Sunt pe gustul meu.
Petre
12/01/2011 at 16:53Rulourile tale sunt o simfonie de culoare.