Ingrediente
Rulouri
un piept de pui
6 feliute de ceafa afumata
12 feliute de cascaval
12 frunze de spanac
2 oua
faina
pesmet
ulei pentru prajit
sare
piper
Garnitura
200 gr orez
1 l supa de pui
50 gr unt
3 lg ulei masline
50 gr cascaval ras
sare
Mod de preparare
Pieptul se portioneaza in asa fel incat sa obtii bucati potrivite pentru a face rulourile.
Mie mi-au iesit pentru 6 buc.
Pieptul portionat se bate bine intre doua foi de ceolofan(punga)dupa care il condimentam cu sare si piper.
Se aseaza umplutura astfel: frunza de spanac, o feliuta de cascaval, o feliuta de ceafa iar o feliuta de cascaval iar la final o frunza de spanac.
Se ruleaza cu grija si se prinde cu o scobitoare
Asa se procedeaza cu toate pana le terminam.
Se trec prin faina, ou batut si pesmet si se prajesc in baie de ulei.
Preparam garnitura de orez astfel :
Se pune la incins uleiul cu untul dupa care adaugam orezul si lasam un pic sa se caleasca.
Adaugam supa (am preparat-o din osul de la piept, un morcov o ceapa, sare, boabe de piper si o foaie de dafin) putin cate putin amestecand continuu.
Cand este gata se adauga si cascavalul ras, amestecam pana se incorporeaza.
Eu am adaugat in el si morcovul din supa, tocat marunt.
Rulourile se servesc alaturi de garnitura de orez sau dupa bunul plac.
Comentarii recente
Anonymous
31/03/2012 at 10:47Ma-ti omorat de tot ce bine arataaaaaaaa
Merci pentru reteta
Maria (vesnica admiratoare)
Fab Chef
31/03/2012 at 19:09Arata foarte apetisant!
Mare Maria
01/04/2012 at 19:35Minunate rulourile:)!!!Iar prezentarea este deosebita!!!Pupici