Rulouri din piept de pui cu sos de smantana
Materie prima ptr 4 portii
2 buc piept de pui
150 gr muschi file afumat
8 felii branza topita
400 gr ciuperci proaspete
400 ml smantana
100 gr unt
cartofi
verdeata, piper, sare
Rulouri din piept de pui cu sos de smantana
Mod de preparare
Pieptul de pui se bate ca pentru snitele, se sareaza, se pun peste el feliile de muschi, ciupercile taiate si ele feliute si cate doua felii de branza topita. Se ruleaza si se prind cu scobitori. Se aseaza in tava cu unt si putina apa. Dupa ce s-au rumenit pe deasupra se scot iar in sosul format se pun ciupercile taiate felii mai mari. Cand s-au inmuiat se adauga smantana in care s-a dizolvat o lingura de faina, se mai tine in cuptor pana se leaga putin. Rulourile se servesc alaturi de sosul format si cartofi natur cu putina verdeata deasupra.