Cordon Bleu Exotic, da este exotic datorita ingredientelor folosite la preparare. Ce il face mai deosebit de Cordon Bleu clasic ? Ananasul! Este o combinatie neobisnuita, dar care odata in viata trebuie incercata. Crusta crocanta ce infasoara felia de carne in combinatie cu cascavalul topit, ananasul usor dulceag si fasia de ardei iute care da o usoara iuteala umpluturii este una dementiala.
Ingrediente Cordon Bleu Exotic :
1 buc cotlet de porc (vita) sau piept de pui , curcan.
felii subtiri de sunca presata
bastonase de cascaval
felii de ananas proaspat
fasii de ardei iute
sare,piper dupa gust
oua
faina
pesmet
ulei pentru prajit
Pregatire Cordon Bleu Exotic:
Taiem cotletul in felii mai grosut , si le batem subtiri ( intre pungi astfel nu stropim in jur si nici carnea nu se rupe ), se sareaza , se pipereaza .
Pe felia de carne asezam o felie de sunca, una de cascaval apoi o jumate de felie de ananas si o fasie de ardei iute.Rulam carnea, capetele le inchidem aidoma ca la sarmale, le dam prin faina, ou, pesmet si le prajim pana devin aurii. Se scot pe servet de hartie.
Le servim cu garnitura de cartofi pai .
[amd-yrecipe-recipe:117]
Pofta Buna !
Comentarii recente
mirela
03/06/2010 at 18:06Super arata,dai si la pofticiosi?O seara placuta.
Bianca
03/06/2010 at 19:12Vai ce bine arata!!!@
ANCA
03/06/2010 at 21:51woaaa ce buantate paote fi 🙂 suuperrr
Ipu Ninulescu
03/06/2010 at 22:25Superb arata… o sa-l visez la noapte :)..si cred ca e printre putinele retete de pe net de Cordon Bleu care are titlul scris corect…
Am vazut ca sint chiar si unele restaurante de lux care habar n-au cum se numeste si i-as scris numele in meniu .. Gordon Bleu :)) :))
Sara_Miki
04/06/2010 at 12:36Interesant de incercat cu fisiile de ananas… imi place.
lauralaurentiu
04/06/2010 at 13:19Te anunt ca ai intrat cu aceasta postare pe una dintre pozitiile topului meu saptamanal, mai multe detalii aici: http://cuinabanateana.blogspot.com/2010/06/crema-blogosferei-culinare-romanesti-2.html
Leila
04/06/2010 at 23:51:)) Dau Mirela si la pofticiosi numai sa poftesti pe la mine 🙂
Leila
04/06/2010 at 23:51Bianca , multumesc !
Leila
04/06/2010 at 23:52Anca , merita sa incerci aceasta combinatie …. mmmm e super !
Leila
04/06/2010 at 23:54Ipu, nu vreau sa te am pe constiinta :)) .Iti multumesc pentru cuvintele frumoase .
Leila
04/06/2010 at 23:54Sara , cat de curand sa le incerci 🙂