Ingrediente
pentru 1 portie
200gr cotlet porc cu os
3 felii de bacon
1 rondea de ananas
50 gr unt
2 lg ulei de masline
sare
piper
boia de ardei dulce
condiment pentru cotlet de la kotanyi
sare
Garnitura
amestec de legume
piure de cartofi
Mod de preparare
Cotletul de porc se condimenteaza cu amestecul de condimente de mai sus (dupa gust)si se lasa la frigider cam 2 ore.Se scoate se taie pe din doua formand un buzunar in care punem felia de ananas invelita in bacon.Se prinde cu scobitori si se pune la prajit cate 6 min pe fiecare parte in untul amestecat cu uleiul de masline.
Se serveste alaturi de amestec de legume sote si un piure de cartofisau dupa preferinta fiecaruia.
Ps .Piureul de cartofi l-am preparat astfel:cam 300 gr cartofi fierti se paseaza ii amestecam cu un ou mai micut, 2 lg cascaval ras sare si un praf de nucusoara.Se toarna pe hartie de copt sub forma de rozete si se da la cuptor pentru 10 min pana se gratineaza putin.Cantitatile ajung pentru doua portii 🙂
Comentarii recente
pansy
21/05/2011 at 17:26ca intotdeauna ,SUPER ! !
Lory
24/05/2011 at 10:14Multumesc Pansy:*
Liliana Toma
10/05/2012 at 14:44e delicios!!!
Lory
13/05/2012 at 18:15Mie imi place combinatia de carne si fructe asa ca a fost perfect!!!:)