Ingrediente Creier pane :
creier
oua
faina
pesmet
sare, piper, otet, foaie de dafin
ulei pentru prajit
lamaie
Creierii se spala si se curata de pielite . Se fierb in apa cu sare si otet si foaie de dafin( adaugam la 1 l de apa circa 25 ml otet ,1 lingurita sare ). Se scot din apa si se lasa la racit . Se codimenteaza cu sare , piper macinat.
Se dau prin faina , ou si cine doreste poate se dea si prin pesmet si se pun la prajit in uleiul incins.
Se servesc cu cartofi pai si felioare de lamai alaturi.
Comentarii recente
Mara
23/02/2010 at 23:27mi s-a facut pofta 😉
Multumesc pentru reteta.
Omleta cu creier si mozzarella - Retete Culinare - Bucataresele Vesele
10/03/2017 at 00:01[…] preparat zilele trecute creier pane si de fiecare data raman bucatele de creier pe care le folosesc la o omleta delicioasa. Este cand […]