Muschi de porc in foietaj- Retete culinare fripturi
Ingrediente
500 gr muschi de porc
o jumatate pahar vin alb
ulei de floarea soarelui
4 catei de usturoi
sare
piper mozaic din rasnita Kotanyi
o ceapa
400 gr ciuperci
400 gr aluat foietaj
o lg ulei masline
boia dulce
un ou
Mod de preparare
Muschiul se pune la marinat cu o seara inainte in 3 lg ulei cu o jumatate de pahar vin alb, 2 catei de usturoi, piper mozaic si boia.
Se spala ciupercile, se curata si se taie felii subtiri. Ceapa curatata se taie marunt.
In uleiul de floarea soarelui se prajeste muschiul pe toate partile timp de 3-4 min. In uleiul ramas se adauga ceapa si ciupercile si se calesc .Le condimentam cu sare si piper mozaic.
Se intinde foaia de aluat o ungem cu putin ulei de masline, se aseaza peste ea compozitia de ciuperci cu ceapa, punem si bucata de muschi, mai condimentam cu piper , o rulam si o asezam intr-o forma de graten.
Ungem aluatul cu ou batut si dam la cuptor pana ce aluatul este copt si capata o crusta aurie.
Se lasa sa se racoreasca si se portioneaza dupa preferinta
In prepararea acestei retete m-am inspirat dintr-o revista.
Comentarii recente
Miha
13/10/2010 at 15:28Super! Ce bine arata! 😉
Lissa's Cakes
13/10/2010 at 15:50Vai ce gustoasa trebuie sa fie…
Foarte aspectuoasa. Felicitari!
Gabriela
13/10/2010 at 22:58apetisant!arata foarte bine!o seara minunata!
LoredanaCarp
09/10/2013 at 23:16Alina nu in comentariu trebuie sa pui poza , un pic mai sus este butonul verde pe care scrie „Trimite poza ta aici ” dai clik acolo si incarci
Alina Nicoleta
10/10/2013 at 09:33Da, am trimis asa! Am citit mai apoi cu atentie si am descoperit unde se ataseaza poza. Multumesc!