Branza Pufoasa cu Ciuperci o folosesc de multe ori in prepararea acestor rulouri delicioase de carne combinata cu rodie si la care servesc dulceata de ardei iute si otet balsamic. Se pot adauga pe farfurie alaturi de rulouri sparanghel sau alte legume sotate care va sunt pe plac. Rasfoiti si Retetele Delaco unde veti gasi deserturi, supe, mancaruri diferite cu produse lactate. Varecomandam sa incercati si reteta Rulouri cu Branza Pufoasa, o reteta usor de preparat.
Este un fel de Cordon Bleu mai modern. Carne, branza si fructe intr-un singur preparat. Dulceata de ardei iute confera acestui preparat o savoare aparte.
Ingrediente Rulouri cu Branza si Rodie
4 bucati cotlet
4 felii sunca Praga
1 cutie Branza Pufoasa cu Ciuperci – Delaco
ou
faina
pesmet
ulei pentru prajit
sare, piper
dulceata ardei iute
rodie
Preparare Rulouri cu Branza si Rodie :
Bucatile de cotlet se bat subtire (le bat intre pungi caci asa carnea nu se rupe si le pot intinde subtire), se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat, peste carne punem o felie de sunca, branza pufoasa cu ciuperci, cateva boabe de rodie si rulam dupa care inchidem capetele.
Rulourile se dau prin faina, ou, si pesmet dupa care se prajesc in ulei pana se rumenesc frumos. Se scot pe servete de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei. Putem servi rulourile cu sparanghel sau cu alte legume sotate.
Pofta Buna !
Comentarii recente
elena
26/02/2017 at 19:13Trebuie sa va spun ca aveti retete foarte bune,diversitatea si modul de prezentare sunt in prim rang si ,nu pot decat sa fiu recunoscatoare pentru faptul ca impartasiti cu noi toate bunatatile ce la faceti cu atata talent si daruire.
Multumesc!