Rulouri din Cotlet
Aceste Rulouri din Cotlet le-am pregatit intr-o zi cand nu mai stiam ce sa gatesc. Am pornit de la reteta de baza al Cordonului Bleu si de la Rulourile de Ardei copti. Astfel combinate cele doua retete au luat aceasta forma finala de Rulouri din Cotlet. Combinatia este una deosebita asa ca va recomand sa incercati si aceasta varianta. Alaturi am servit in mare graba cartofi prajiti si un vin pe masura , Sfantul Dumitru de la Crama Oprisor. In curand va fi si Sfantul Dumitru si un cadou deosebit pentru cei care poarta numele de Dumitru ar fi acest vin personalizat dupa numele Sfantului ce se gaseste in comert intr-un ambalaj deosebit, iar daca preparati si aceste Rulouri din Cotlet cu siguranta ca atat sarbatoritul cat si invitatii vor fi multumiti.
Ingrediente Rulouri din Cotlet :
4 cotlete de porc
4 felii subtiri de pastrama sau sunca afumata porc
cascaval 4 bastonase
4 ardei grasi copti
sare,piper
faina
ou
pesmet
Preparare Rulouri din Cotlet :
Cotletele se bat subtiri ca pentru snitele si se condimenteaza cu sare si piper macinat. Ardeii grasi se coc pe plita, se curata de pielita si se taie pe jumatate indepartandu-se semintele.
Peste fiecare cotlet batut asezamcate o felie de sunca afumata, 2 jumatati de ardei copti si cate un bastonas de cascaval. Se ruleaza fiecare cotlet obtinandu-se astfel 4 rulouri.
Fiecare rulou se da prin faina, ou si pesmet dupa care se prajesc pana devin aurii in ulei incins. Se servesc calde alaturi de cartofi prajiti.