Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Compot de piersici

Pentru prepararea acestui compot de piersici  foarte gustos aveti nevoie de urmatoarele cantitati
pentru un borcan de 800gr:
piersici 3-4 buc
zahar 3 lg
apa cat cuprinde

Se aleg piersici mai tari pe care le taiem felii si le asezam in borcane spalate si sterilizate in cuptor.
Peste ele se adauga 3 lg de zahar sau mai putin daca nu vreti sa fie prea dulce.


Completam cu apa.


Infiletam capacele foarte bine si le fierbem la bain marine la foc potrivit
timp de 30 min din momentul in care apa din oala incepe sa fiarba.

Dupa ce au fiert se scot si se aseaza in paturi pana ce se racesc.
E un compot foarte delicios care merita facut.

Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram