Dulceata de cirese amare, reteta dulceata.Dulceata de casa din cirese amare.Dulceata din cirese amare cu indulcitor natural Green Sugar.
Nu cred sa fie cineva careia sa nu ii placa dulceata de cirese amare, capsuni, caise, etc.
Dupa cum stiti dulceata clasica se face cu zahar si multi dintre noi o ocolim cat putem fiindca e foarte calorica, iar cei ce au diabet le este interzisa cu desavarsire.
Trebuie sa va dau o veste buna, Laboratoarele Remedia a gasit solutia!!
Acum puteti pregati si savura fara restrictii dulceata mult visata fiindca au descoperit si realizat indulcitorul natural special pentru dulceturi- Green Sugar Gelifiant.
Trebuie sa recunosc ca rezultatul este surprinzator.
Dulceata nu se diferentiaza cu nimic fata de o dulceata normala facuta cu zahar.
E dulce, nu are gust amarui si pune in evidenta foarte bine gustul fructelor.
Dulceata de cirese amare-Ingrediente
1 kg cirese amare fara samburi
500 g Green Sugar Gelifiant
400 ml apa
Dulceata de cirese amare-Mod de preparare
Ciresele fara samburi se pun intr-o cratita cu peretii grosi, se adauga Green Sugar gelifiant si apa.
Se amesteca usor pana indulcitorul se topeste apoi se pune la foc potrivit.
Se fierbe cam 10-12 min din momentul in care dulceata incepe sa fiarba. Pentru siguranta se ia o proba punand cateva picaturi de dulceata pe o farfurie.Daca siropul este legat atunci dulceata e gata.
Se pune fierbinte in borcane spalate si sterilizate, se capseaza, se intorc borcanele cu capacele in jos si se lasa la racit acoperite cu paturi.
De preferat ca aceasta dulceata se se ambaleze in borcanele mici.
Comentarii recente
Mirabela
24/06/2015 at 16:28Stii cumva de unde pot procura o cantitate mai mare de cirese amare la un pret cat de cat rezonabil? Nu prea le gasesc in piete iar acolo unde sunt, ori au un pret foarte mare, ori nu arata prea bine.
sorin
30/06/2015 at 20:20daca vi la b ta poti sa culegi gratuit
Lubita
04/07/2015 at 09:38O dulceata cu un gust deosebit;si eu am facut pentru prima data asa ceva!