Dulceata de struguri cu sampanie
Cine ar refuza o excursie in Germania? Este o tara accesibila si usor de vizitat. Visez sa ajung la toate obiectivele turistice dar, cel mai important, visez sa descopar toate secretele gastronomiei germane.
Acest vis al meu poate sa devina realitate pentru unul dintre voi. In luna iulie, Dr. Oetker trimite un pasionat de dulceturi si muraturi in minunata Germanie. Tot ce trebuie sa faceti este sa cumparati oricare 3 plicuri din gamele Gelfix, Pikant Fix sau Tomato Fix pe acelasi bon fiscal, sa inscrieti datele bonului online, Aici, sau prin SMS la 3728 pana pe 31 octombrie 2018 si puteti castiga cate o excursie pe luna sau un voucher in valoare de 200 ron zilnic.
Mai multe detalii gasiti Aici
Pe langa currywurst si bere, te va surprinde varietatea fructelor cu care te vei intalni: macesele, zmeura, capsunile si strugurii. De data aceasta am pregatit dulceata de struguri cu sampanie, o dulceata fina cu gust deosebit care sper sa va inspire si pe voi !
Aceasta se pregateste foarte usor, deoarece am ales sa folosesc la prepararea ei struguri albi fara samburi si Gelfix Super 3:1. Descoperiti Aici toate sortimentele. Recomand Gelfix pentru ca implica mai putin efort, mentine forma si gustul fructelor. In plus, nu este nevoie de sterilizare, adica iti ramane mai mult timp liber pentru tine si pentru familie.
Nu uitati, cumparati 3 plicuri de Gelfix, Pikant Fix sau Tomato Fix pe acelasi bon si trimiteti SMS la 3728 sau inscrieti bonul online si puteti castiga una dintre vacantele de vis sau unul dintre vouchere!
Reteta Video Dulceata de struguri cu sampanie
Ingrediente Dulceata de struguri cu sampanie
500 g struguri fara samburi taiati in jumatati
200 ml sampanie
350 g zahar
1 plic sare de lamaie Dr. Oetker
1 plic Gelfix Super 3:1 Dr. Oetker
200 ml suc de portocale
Preparare Dulceata de struguri cu sampanie
Strugurii taiati in jumatati se pun intr-o oala, impreuna cu sampania, sucul de portocale si sarea de lamaie. Plicul de Gelfix 3:1 se amesteca cu 350 g zahar, se adauga peste compozitia de struguri si se amesteca pana la omogenizare.
Se mai fierbe 4-5 minute din momentul in care da in clocot, amestecand continuu. Se ia de pe foc si se toarna fierbinte in borcane. Se inchid borcanele cu capace si se lasa la racit. In acest timp, borcanele se rastoarna din cand in cand, pentru a asigura o repartizare uniforma a bucatilor de struguri.
Va recomandam sa rasfoiti si sectiunea cu Retete cu Dulceata.