Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Tricolor de ardei cu pikant fix

ardei-la-borcan
INGREDIENTE:
ardei grasi(rosu, galben,verde),
1 pachet Pikant Fix (care varianta o doriti ),
piper negru boabe,

PREPARARE:
Ardeii ii spalam ,taiem in patru ,apoi ii limpezim din nou in apa pentru a indeparta semintele ramase. Asezam ardeii astfel pregatiti in borcane dupa care turnam solutia fierbinte de pikant fix (eu am folosit varianta iute ) pe care o preparam conform instructiunilor de pe ambalaj. La fiecare borcan am mai adaugat un surplus de piper boabe, capsam borcanele si le dam la dunst uscat ,in paturi pana a doua zi .

Pofta Buna !

Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram