INGREDIENTE:
ardei grasi(rosu, galben,verde),
1 pachet Pikant Fix (care varianta o doriti ),
piper negru boabe,
PREPARARE:
Ardeii ii spalam ,taiem in patru ,apoi ii limpezim din nou in apa pentru a indeparta semintele ramase. Asezam ardeii astfel pregatiti in borcane dupa care turnam solutia fierbinte de pikant fix (eu am folosit varianta iute ) pe care o preparam conform instructiunilor de pe ambalaj. La fiecare borcan am mai adaugat un surplus de piper boabe, capsam borcanele si le dam la dunst uscat ,in paturi pana a doua zi .
Pofta Buna !
Comentarii recente
iulian
07/09/2011 at 17:19foarte misto imbinarea de culori 🙂
ps: bag seama ca te-ai pus serios pe pus conserve 😀
Iulia
08/09/2011 at 10:51Arata tare bine! La iarna aducem noi friptura si tu scoti borcanul din camara:D.
Leila
08/09/2011 at 13:09Multzam Iulian , inca sunt in plin proces de conservari :)))
Leila
08/09/2011 at 13:10S-a facut Iulia , eu ies la interval cu muraturile , voi veniti cu fripturile :))))