4 banane,
3 linguri zahar,
4 lingurite Metaxa,
3 linguri nuca macinata (sau alune macinate)
Preparare:
Spalam bananele, si le stergem cu un prosop uscat. Le asezam pe gratar si le prajim pana coaja devine maronie.
Fiecare banana se curata de o fasie groasa de coaja in partea superioara . Pulpa fierbinte se presara cu zahar ,se stropeste cu Metaxa apoi se presara cu nuca macinata sau alune macinate .
Pofta Buna !
Comentarii recente
diamond
05/05/2009 at 15:08simt ca-mi ploua in gura! abia astept sa merg la gratar, in loc de desert e super! 😀
Mazilique
07/05/2009 at 00:41idee fff tare. am retzinut 😉
Leila
07/05/2009 at 23:39Nu bun ci foarte bun . Am ramas si eu surprinsa , nu ma asteptam sa fie asa de bun :))
jani
11/04/2012 at 22:33banane la gratar, n-am mai vazut:)