Bavareza cu Visine
Nimic mai simplu de pregatit decat aceasta Bavareza cu Visine. Este un desert care se pregateste rapid si nu are nevoie de coacere. Este desertul perfect pentru copii in zilele calduroase de vara.
Aceasta Bavareza cu Visine se poate pregati atat din visine proaspete cat si din visine congelate sau din Visine Conservate la Rece.
Bavareza se poate pregati si din alte fructe cum ar fi din caise, zmeura, piersici.
Ingrediente Bavareza cu Visine
500 g visine
8-10 linguri zahar (putem inlocui cu indulcitor sau 5 linguri miere)
3 plicuri gelatina de la dr Oetker(30 g)
400 ml frisca Megle
ciocolata pentru ornat
Preparare Bavareza cu Visine
Visinele se spala si se scot samburii. Le punem intr-o craticioara impreuna cu zaharul la fiert pentru 5 minute. Gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa rece. Se incalzeste usor (NU TREBUIE SA FIARBA! ) dupa care se adauga la compozitia de visine.
Lasam la racit dupa care o pasam cu mixerul sau in blender.
Frisca se bate spuma si adaugam la ea treptat compozitia de visine racita. Se amesteca pana se omogenizeaza.
Se tapeteaza o forma de tort detasabila cu folie alimentara si se toarna in ea crema de visine.
Se pune forma la rece pentru cel putin 2 ore dupa care se rastoarna pe un platou si se orneaza cu ciocolata topita, aveline din frisca, visine. Alte retete cu deserturi rapide puteti vedea in sectiunea Retete Deserturi.
Pofta Buna !
Comentarii recente
olivia
04/07/2017 at 20:14O reteta minunata si binevenita.O vara racoroasa!
Anunturili
04/07/2017 at 20:34Cautam un desert rapid fara coacere… si am gasit reteta asta! Pot spune ca este un desert delicios si usor de facut
miorel
05/07/2017 at 19:14Cred ca merge f bine si cu zmeura dar intreb daca merge cu dulceata de visine sau mure, zmeura pentru ca imi place aceasta reteta si vreau s-o incerc. Multumesc mult pentru toate retetele pe care le primesc pe e mail.
Loredana
07/08/2017 at 19:23Nu, nu merge cu dulceata!! Nu va mai avea acelasi gust si culoare!! Multumim!!