Ingrediente:
500 g zmeura,
10 linguri zahar,
3 plicuri gelatina de la dr Oetker(30 g),
400 ml frisca Megle sau Hulala,
fulgi sau granule de ciocolata pentru ornat,
Preparare:
Spalam zmeura si o lasam la scurs. O punem intr-o craticioara impreumna cu zaharul la fiert pentru 5 minute. Gelatina o punem la inmuiat in 100 ml apa rece. O incalzim usor (atentiea sa nu fiarba! ) apoi o adaugam la compozitia de zmeura de mai sus. Lasam sa se racoreasca dupa care o pasam cu mixerul sau in blender. Frisca o spumam apoi incorporam in ea compozitia de zmeura racita. Amestecam usor pana se omogenizeaza. Tapetam o forma de chec cu folie alimentara si turnam in ea crema obtinuta. Punem forma la rece pentru cel putin 2 ore,apoi se rastoarna pe un platou si se orneaza cu fulgi de ciocolata.
Pofta Buna !
Comentarii recente
Adina
18/07/2012 at 11:19Preparat de ***** !:)
Ador zmeura ;eu am facut un tort usor cu iaurt si …bineinteles cu zmeura !:)
Lory
18/07/2012 at 21:59Multumim Adina :*:*
Anonymous
18/07/2012 at 12:14Cred ca este foarte gustoasa.Am copiat reteta si o voi incerca.Cu multumiri si felicitari!
Lory
18/07/2012 at 21:59Sa ai spor!!
Rocsy Ciobanu
18/07/2012 at 12:18Delicioasa!!!
Lory
18/07/2012 at 22:00Multumim!!:*
Adriana
10/01/2017 at 16:35Sunt bucuroasa ca am obținut aceasta repeta. Mulțumesc.