un blat cam din 3 oua sau o jumatate de chec
un pumn de nuci un pumn de stafide
150 gr ciocolata
50 gr nuca de cocos
2 lg miere
2 lg cacao
50 gr unt
50 ml frisca (daca mai este nevoie)
visine din visinata
Preparare
Aceste bilute se fac din „resturi”asa ca atat ingredientele cat si cantitatile sunt la aprecierea fiecaruia.Sunt ideal de preparat atunci cand iti raman multe resturi in urma portionarii altor prajituri. Punem nucile si blatul rupt in robot si le maruntim. Adaugam stafidele si maruntim incontinuare. Adaugam si ciocolata, nuca de cocos, mierea cacao si untul.Pasta obtinuta trebuie sa fie ferma sa se poata modela.Daca este prea tare se mai adauga frisca nlichida sau lapte rece. Daca cumva a iesit prea moale ,macinam separat nuca si o adaugam la compozitie. Se lasa la frigider pentru o ora, dupa care le modelam in mici bilute in mijlocul carora am pus cate o visina.Se tavalesc prin nuca de cocos sau fulgi de ciocolata sau cacao…dupa imaginatie,
.
Comentarii recente
Sara & Miki
01/08/2010 at 20:34Minunata ideea, sunt foarte aspectoase. Te imbie sa servesti. Pupik.
jose manuel
01/08/2010 at 21:11Estupendas, se ven preciosas. Y supongo que deliciosas. Saludos
Bianca
01/08/2010 at 22:24Foarte bine arata!!! Sigur sunt delicioase
Fimère
02/08/2010 at 12:42elles sont à croquer ces petites gourmandises, j’adore
bonne journée
ela
03/08/2010 at 13:26Arata excelent bilutele. Cu siguranta voi incerca si eu reteta.
http://mamasiiubita.blogspot.com
Lory
04/08/2010 at 21:33Imi cer scuze ca va raspund asa de tarziu….sunteti tare dragute si aprecierea voastra ma onoreaza.
Pupici Lory
Lory
04/08/2010 at 21:35jose manuel intradevar sunt delicioase.Multumesc
Lory
Lory
04/08/2010 at 21:38Merci beaucoup,Fimère
flori
18/11/2012 at 20:09e super…sigur incerc
LoredanaCarp
18/11/2012 at 20:26Sunt tare bune …merg foarte bine facute de sarbatori …mai ales daca le glazurezi asa diversificat 🙂