Aceste Bomboane Fererro Rocher de casa sunt un desert simplu rapid, bun, accesibil si diabeticilor. Le-am pregatit din banuti din ciocolata amaruie cu 70% cacao cu indulcitor natural de la Sweeteria si Greentella – crema de ciocolata cu alune de padure.
Alte deserturi delicioase gasiti dand clic pe titlurile din imaginile de mai jos
Sa vedem cum se prepara in cele ce urmeaza si de ce ingrediente avem nevoie.
Bomboane Fererro Rocher de casa – Ingrediente
300 g banuti din ciocolata amaruie – Sweeteria
300 ml frisca
1 borcan de 300 g de Greentella – Crema de ciocolata cu alune de padure
250 g alune de padure prajite
1 praf de sare
1 fiola esenta de vanilie
Bomboane Fererro Rocher de casa – Preparare
Punem intr-un vas apa la fiert si peste asezam un alt vas avand grija ca apa sa nu atinga fundul vasului asezat deasupra. Punem in vas banutii de ciocolata si frisca lichida si amestecam pana se topeste.
Adaugam crema de ciocolata cu alune de padure, praful de sare si esenta de vanilie. Lasam mai departe pe baia de aburi pana si crema de ciocolata se topeste si obtinem o compozitie omogena.
Se ia vasul cu compozitia de ciocolata de pe baia de aburi si se lasa la racit pentru circa 40-50 minute la loc rece. Intre timp prajim alunele. Cateva lasam deoparte pentru a umple.
Cand compozitia este intarita si nu curge, cu o forma sau lingurita rupem bucati din compozitie si in mijlocul fiecaruia punem cate o aluna prajita dupa care tavalim bomboanele prin alunele taiate grosier cu cutitul.
Se pot si glasa daca se doreste cu ciocolata.
Va asteptam alaturi de noi si pe pagina de Instagram .
Daca incercati retetele noastre si postati pe Instagram, puteti pune hashtag-ul #bucatareselevesele, ca sa le vedem si noi.
Ne puteti gasi si pe canalul Youtube- Bucataresele Vesele, unde va asteptam sa va abonati!!
Multumim!!