Cheesecake fara coacere- la borcan– un desert rapid si gustos, numai bun de luat la service, picnic sau pur si simplu de consumat in familie. Avantajul acestui cheesecake e ca se poate pastra foarte bine , e portionat déjà si nu ocupa mult loc in frigider.
Este un desert savuros, fara coacere , pregatit din crema de branza light Grace-Delaco, o crema fin ace se preteaza atat la deserturi cat si la preparate sarate.
Va recomand sa incercati aceasta reteta, cu siguranta veti primi multe aprecieri de la cei ce o vor degusta.
Cheesecake fara coacere- la borcan -Ingrediente
4 portii
300 g biscuiti digestivi
150 g unt 82%grasime
Crema
300 g crema de branza light Grace-Delaco
2 linguri zahar pudra
200 ml frisca lichida
1 plic zahar vanilat bourbon
Sos de fructe
150 g afine
150 g zmeura
150 g zahar
Decor
zmeura si afine proaspete
Cheesecake fara coacere- la borcan- Mod de preparare
Fructele proaspete se soteaza pe foc impreuna cu zaharul pana capata consistenta, apoi se lasa la racit.
Biscuitii digestivi se maruntesc cu ajutorul robotului de bucatarie sau cu sucitorul.
Se amesteca cu untul topit, se imparte in mod egal in borcanele si se dau la rece pana ce se pregateste crema.
Intr-un vas cu peretii inalti se pune crema de branza, frisca lichida, zaharul, zaharul vanilat si se mixeaza la putere mare pana ce crema capata consistenta.
Se pune in borcanele peste stratul de biscuiti si se se da din nou la rece pentru 15 min.
Se adauga apoi sosul de fructe si se decoreaza cu fructe proaspete.
Se pastreaza la rece pana in momentul servirii.
Sa aveti spor si pofta!!