1 pachet foietaj
Umplutura
10 caise
10 piersici
10 prune
300 gr afine
300 gr mure
3 mere
500 gr zahar
2 lg amidon
4 lg pesmet fin
3 lg zahar brun
Mod de preparare
Fructele se taie in bucati porivite si se pun intr-o cratita impreuna cu zaharul .Se tine pe foc pana ce amestecul da in cateva clocote si fructele se inmoaie.Se adauga amidonul dizolvat in putina apa rece si se amesteca usor.Se scurge surplusul de sirop si se adauga pesmetul fin si se lasa sa se raceasca.
Foietajul se lasa sa se decongeleze se taie in patrate egale,se aseaza in forma de muffins pe hartiute speciale se umple cu compozitia de fructe ,se presara zahar deasupra si se introduce la cuptor la foc potrivit.
Se servesc reci insotite de siropul de fructe.
Comentarii recente
jose manuel
11/08/2010 at 17:43Que rico se ve esto. Delicioso totalmente. Saludos
Sara & Miki
11/08/2010 at 18:35Super arata cosuletele tale.
ANCA
12/08/2010 at 07:11simple si fff delicioae !
pansy
12/08/2010 at 23:44fara sa stiu de ce ati facu voi,am facut si eu acum o saptamana ceva asemanator,nevoita fiind,ca altfel pe caldurile stea nu pun mana.atata doar ca tudor a plecat cu aparatul de fotgrafiat in vacanta.Mai aveam unul dar nu-l gasesc nici acum.
Rocsy Ciobanu
26/06/2012 at 21:17Un desert rapid dar foarte bun!