Ingrediente
400 gr aluat foietaj
6 pere
3 lg zahar brun
Pentru uns
1 ou(optional)
Mod de preparare
Foaia de aluat se taie in 12 patrate , la fiecare patrat se decupeaza colturile opuse ,fiecare lipindu-se de coltul celalalt.In cosuletul format asezam jumatatile de pere curatate de coaja si presuram zahar brun pudra.
Ungem marginile aluatului cu oul batut,le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le coacem la foc mare pana ce aluatul creste si se rumeneste frumos.
Se servesc atat calde cat si reci.
Comentarii recente
pansy
14/10/2010 at 01:52ce ingenios cosulet!
mariette
14/10/2010 at 08:34arata super…mmm…mi-e pofta!
stefania
14/10/2010 at 09:32Molto bella la pasta sfoglia con quel ricciolo e la ricetta è deliziosa, ciao
Lory
14/10/2010 at 16:12Pansi in cosuletul asta se pot folosi si altfel de umpluturi.. dupa imaginatie 🙂
Lory
14/10/2010 at 16:13Mariette sa stii ca au avut mare succes…au disparut imediat.
Perele si foietajul fac casa buna :))
Lory
14/10/2010 at 16:14Stefania multumesc mult
Gabriela
14/10/2010 at 21:39Vreau si eu…mai ai?mi-e pooftaaaa!pupici!
ANCA
15/10/2010 at 03:58.ff aspectosae si delicoase sigurrr
Cristina
15/10/2010 at 05:29Foarte bine arata cosuletele. Nu prea imi dau eu seama cum e cu lipirea colturilor ca altfel as face si eu.:)
Concurs Invisible
15/10/2010 at 14:35Te asteptam sa intri si tu in concursul nostru unde poti castiga premii in bani!
Avram Marian - Gabriel ( Graham )
16/10/2010 at 11:42Felicitari pentru blog!
Il citesc constant!
E unul din cele mai bune din Romania!
Pacat ca astazi au batut si Bute si Diaconu si Jo Jo Dan ,toti 3 au batut si nu a transmis nimeni.
Eu am promovat meciul online dar nimeni nu a vrut de la tv sa transmita.
Am pus inregistrarea meciului in care a batut bute la:
http://sportromanesc.blogspot.com/
Va rog sa promovati asta pentru ca e pacat sa nu vada romanii aceste monumente ale mandriei nationale care sunt aruncate la gunoi din nepasare sau din rautate.
Lupt pentru aceste valori si daca vreti sa va alaturati va sunt recunoscator.
Bravo romanilor care ne fac mandri de ei.
Va multumesc!!!
Tigara Electronica
16/03/2011 at 18:22vai ce de bunataturi ! 🙂
Anonymous
22/03/2012 at 14:58Cred ca e foarte delicios ,dar nu am inteles cum se face cosuletul …nicicum nu-mi dau seama !!!:(:(
Anonymous
28/07/2012 at 16:16Nu-mi dau seama cum se face cosuletul,mai explicit daca se poate.Multumesc.