iaurt de casa(facut de mine din lapte de vaca ),piersici foarte coapte,miere de albine de salcam.Cantitatile sunt variabile in functie de gust si nr de persoane.
Am curatat piersicile(3 buc) de pielita si samburi am adaugat mierea de albine (2 lingurite)si la sfarsit un pahar mare de iaurt foarte bine racit.Eu le-am mixat intr-un borcan cu mixerul vertical dar poate merge foarte bine si in blender.
Gustul e excelent …nu poate fi comparat cu nici un iaurt cu fructe din comert.
Comentarii recente
naen
28/11/2008 at 20:52Buna seara, aveti un blog minunat! Imi place cum descrieti retetele si-mi place mai ales faptul ca sunteti din Ardeal (daca am inteles bine). Tot ardeleanca sunt si eu, acum traiesc in capitala. Imi puteti spune cum preparati iaurtul de casa? Va multumesc!
Lory
30/11/2008 at 02:31Multumim mult pentru cuvintele frumoase….
Sper ca nu te dezamagim…eu sunt din Moldova…Leila e din Ardeal
cat despre iaurtul preparat in casa iti pot spune ca eu il fac astfel:la 2L de lapte de vaca fiert si racorit(trebuie sa fie un pic caldut)adaug cam 300ml de smantana il amestec bine si il pun in borcane.Daca il prepar seara pana dimineata am iaurtul gata
Spor la treaba…sunt curioasa cum iti va iesi
astept vesti
Nectar din Piersici de Toamna
27/03/2017 at 00:00[…] de piersici nu treceti pe langa ele indiferenti chiar daca ele sunt mai mici si mai pricajite decat piersicile pe care le stiti deoarece ele sunt mult mai aromate si mai delicioase decat piersicile din luna […]