Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Inghetata asortata

 


 

 

Inghetata asortata
Ingrediente
Inghetata de visine
300ml frisca lichida
3 lg dulceata de visine obtinuta prin prepararea cu Gel fix

Inghetata caramel
750 ml lapte
300gr zahar
1/2lingurita bicarbonat
300ml frisca lichida

 Inghetata asortata
Mod de preparare
Prepararea inghetatei de visine este simpla am batut frisca foarte bine si am amestecat-o usor cu dulceata de visine.
Inghetata caramel am obtinut-o astfel:intai am preparat crema de lapte fierband laptele cu zaharul si bicarbonatul cel putin o ora pana se obtine un caramel de o consistenta potrivita.Dupa ce caramelul s-a racit il amestecam cu frisca batuta spuma.
Cele doua tipuri de inghetata de pun in caserole si se introduc in congelator.
Se servesc in combinatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram