Zilele trecute am cumparat cateva fructe de mango foarte coapte, dulci si aromate numai bune de pregatit un desert savuros cu ele.
Dupa ce am mancat pe saturate, pe restul le-am taiat cubulete si le-am pus in congelator cu gandul la o inghetata aromata.
Daca e ceva ce nu ar trebui sa lipseasca pe timp de vara din congelator, aceasta e inghetata. Imi place sa am la indemana mereu o caserola cu inghetata, in special din fructe.
Astazi mi-am propus sa va arat cum se pregateste cea mai buna inghetata de mango cu iaurt folosind doar trei ingrediente. De mare ajutor mi-a fost blenderului VitaPower Serie 4 de la Bosch cu carcasă din oțel inoxidabil, cana ThermoSafe și capac SafetyLid și sticlă ToGo – ideal pentru un stil de viata sanatos.
Are un motor puternic de 1.200W și până la 30.000 rpm, cutit ProEdge din otel inoxidabil si cana cu forma ergodinamica la interior. Astfel am putut sa folosesc fara nicio problema fructele congelate pe care le-a transformat imediat intr-o pasta fina.
Blenderul are si programe automate de smmothie, maruntire a ghetei dar si de curatare a vasului.
Mai este dotat cu impingator multifunctional care te ajuta sa amesteci ingredientele chiar in timpul procesarii, fara sa deschizi capacul. Are si un sistem de siguranta care impiedica pornirea accidentala.
Daca va place blenderul, va asteptam pe pagina noastra de Fb unde vom da startul unui concurs al carui premiul este aceast Blender VitaPower Serie 4
Dar haideti sa va arat cum am pregatit cea mai rapida, gustoasa, aromata inghetata cu mango!!
Inghetata de mango cu iaurt- Ingrediente
- un mango taiat cubulete
- 175 g iaurt grecesc
- 125 g lapte condensat indulcit
Cum pregatim cea mai buna inghetata cu mango
Daca veti sa obtineti cea mai gustoasa inghetata de mango cu iaurt, urmati pasii de mai jos:
– Mango se taie in cubulete, se pune intr-o caserola sau o punga de plastic si se introduce in congelator pentu 24 ore.
– Bucatelele de mango congelate se pun in blender, se adauga iaurtul grecesc si laptele condensat indulcit.
– Se porneste blenderul la viteza maxima si se mixeaza pana se obtine o pasta fina si omogena.
– Compozitia de inghetata se rastoarna intr-o caserola si se introduce in congelator pentru o consistenta mai ferma.
Daca va place inghetata mai moale, atunci poate fi consumata si imediat sau dupa ce o lasati la congelator maxim 30 min.
Se poate servi cu diferite topppinguri, eu am preferat sa nu o asociez cu nimic fiindca mi-am dorit sa ii simt aroma de mango. Tocmai de asta nu am folosit la prepararea ei nici o alta aroma.
Va recomand sa o incercati, este atat de buna incat nu prea te poti opri doar la o cupa.
Mai jos va recomand inca doua retete de inghetata pe care eu le ador si care se fac la fel de rapid!!
Va asteptam alaturi de noi si pe pagina de Instagram .
Daca incercati retetele noastre si postati pe Instagram, puteti pune hashtag-ul #bucatareselevesele, ca sa le vedem si noi.
Ne puteti gasi si pe canalul Youtube- Bucataresele Vesele, unde va asteptam sa va abonati!!
Multumim!!
Comentarii recente
Liliana Neg Popescu
09/07/2021 at 08:56Imi plac retetele si ma inspira mult
Loredana
11/07/2021 at 15:16Multumim mult :*
IOAN DAVID
26/04/2024 at 20:54Ne explici reteta ,s au cum functioneaza blenderul tau,care l ai primit gratis pt. publicitate👎👎👎
Loredana
28/04/2024 at 07:19Reteta e explicata da pe tine te „roade” doar faptul ca am primit eu blenderul gratis. Cine te opreste sa nu iti faci si tu blog sa faci retete si sa primesti blendere gratis? Multi frustati in lumea asta…