Inghetata de piersici si caise. Cum se prepara inghetata sanatoasa din piersici si caise Reteta inghetata de fructe. Cea mai buna inghetata de casa.
Inghetata de piersici si caise-INGREDIENTE
6-7 piersici
6-7 caise mari
250 ml frisca
4-5 lg miere de salcam
Inghetata de piersici si caise-MOD DE PREPARARE:
Fructele curatate de coaja si samburi se aseaza intr-o caserola si se introduc la congelator.
Dupa ce au inghetat bine se pun intr-un robot de bucatarie se adauga frisca lichida si mierea de salcam.
Se mixeaza bine pana se formeaza o pasta groasa semiinghetata.
Se poate consuma pe loc cu un sos de ciocolata sau fructe sau se pune intr-o caserola si se mai tine la frigider 1-2 ore. Se serveste decorata cu ciocolata sau cum doriti!!
Pofta buna!!
Comentarii recente
sarah
23/07/2011 at 13:37cred ca are o aroma de vis aceasta inghetata.pupicei
Camy
23/07/2011 at 23:49yummy, ce bine arata!