Ingrediente
400 ml frisca
3 oua
200 gr zahar
esenta de vanilie
500gr visine
150 gr zahar cu pectina
(poate fi folosit si zahar normal)
Visinele desamburite se pun la fiert impreuna cu zaharul cu pectina pentru 5 min.
Ouale si zaharul se fierb pe baie de apa pana se spumeaza
Frisca se bate spuma.
Peste frisca batuta spuma adaugam compozitia de ou si zahar rece,esenta de vanilie si visinele scurse de siropul format .Se amesteca bine si se pune in caserole la congelator.Dupa 4 ore se scoate si se mixeaza bine cu ajutorul robotului de bucatarie.Se tine la congelator pana in momentul serviri.
Eu am servit-o cu sirop de visine.
Comentarii recente
jose manuel
04/08/2010 at 23:06Que helado más rico y cremoso se ve.
Saludos
geta
05/08/2010 at 14:14spectaculoasa!
Fimère
06/08/2010 at 01:45cette crème doit être succulente
j’adore
bonne soirée
anca
06/08/2010 at 13:24Daca doriti sa facem link exchange cu siteul http://www.wallpapershome.ro si http://www.jocurinoipentrucopii.ro sectiunea „Parteneri”,eu va adaug blogul in cele 2 siteuri in schimbul adaugari pe siteul dumneavoastra a linkului http://www.jocurinoipentrucopii.ro cu titlul „jocuri noi”
P.S daca sunteti de acord cu link exchange-ul va rog sa imi trimiteti si numele siteului dumneavoastra cu titlul cu care vreti sa fie adaugat
alina2006sm@yahoo.com
ela
06/08/2010 at 14:58Pe caldura asta e cea mai potrivita reteta. Arata extraordinar inghetata ta!
http://mamasiiubita.blogspot.com/
Lory
08/08/2010 at 17:35Ma bucur ca inghetata mea e pe placul vostru.
Intradevar e foarte parfumata si se merita a fi facuta.
Chiar daca visine nu mai sunt,pot fi folosite cele de la borcan cu succes
pansy
10/08/2010 at 23:52unde gasesti zahar cu pectina?
Lory
11/08/2010 at 16:02Pansy eu mi-am cumparat de le Billa din Iasi…cred ca se gaseste in toate magazinele Billa din tara 🙂