Mousse de branza cu capsuni in vafe
Si cand iti este dor de ceva dulce si nu vrei sa pornesti cuptorul iata cea mai simpla reteta pe care o poti pregati rapid in maxim 30 de minute, Mousse de branza cu capsuni in vafe. Mousseul de branza se poate combina cu orice fruct de sezon. Acum ca este vremea capsunilor nu puteam rata acest desert. Cum se pregateste? Foarte simplu!
Pentru alte retete cu branza va rugam sa rasfoiti sectiunea cu Retete Delaco !
Ingrediente Mousse de branza cu capsuni in vafe
1 cutie Branza Pufoasa cu smantana-Delaco (140 g)
150g capsuni
3 linguri zahar pudra
1 lingutita gelatina granule
150 ml frisca
vafe pentru inghetata
Preparare Mousse de branza cu capsuni in vafe
Capsunii spalati si scursi se zdrobesc cu zaharul. Gelatina se pune in putina apa rece la hidratat. Frisca se bate.
Gelatina dupa ce s-a hidratat se incalzeste usor. Capsunii zdrobiti se amesteca cu branza pufoasa si la aceasta compozitie adaugam gelatina. Se amesteca si se adauga treptat la frisca batuta. Se amesteca cu grija pana la omogenizare.
Compozitia rezultata se lasa la rece pentru cel putin 1 ora dupa care se pune in pos si se pune in vafele pregatite.
Cosuletele cu crema se pot orna cu ciocolata sau se pot lasa ca atare.
Nota: Vafele cu crema se pot pune la congelator si astfel veti avea cel mai cremos, pufos si racoritor desert.
Comentarii recente
Service GSM Bucuresti
30/05/2018 at 14:41Sa vedem ce iese, este foarte bine explicata reteta si cel mai probabil o sa-mi iasa ca in poze 😀