Un Muffins in cana niciodata nu am sa refuz dimineata la micul dejun. Dupa cum bine stim, micul dejun reprezinta cea mai importanta masa a zilei si acesta trebuie neaparat sa fie modul in care iti incepi ziua. Fie ca este cald, rece, dulce sau sarat, micul dejun este intotdeauna mai bun cu lapte si cred ca imi dati perfecta dreptate cand afirm acest lucru!
Nu conteaza ca esti copil, adult incearca ca in fiecare dimineata sa iei o mica gustare si alaturi sa ai cana cu lapte… . Nu uita sa vii si tu alaturi de noi in campania „Da, lapte!” si daca consumi cu placere lapte, devino si tu fan paginii Bea lapte .
Inainte de a va prezenta ideea mea de mic dejun rapid, usor de facut si delicios, va invit sa participati si voi cu Momentul vostru cu lapte, la acest concurs : „Micul dejun, intotdeauna mai bun cu lapte!”, unde Tetra Pak va ofera premii pe care le puteti folosi la bucatarit cu ocazia Sarbatorilor si nu numai! Rasfoiti si alte retete delicioase cu prajituri in sectiunea Retete Torturi si Prajituri .
Ingrediente Muffins in Cana :
4 linguri de faina
1 lingurita praf de copt
4 linguri zahar
2 linguri cacao
1 ou
3 linguri lapte
3 linguri de ulei
Preparare Muffins in Cana :
Intr-un vas amestecam ingredientele. Punem faina, praful de copt, zaharul, cacao, oul intreg, laptele si uleiul. Amestecam pana se omogenizeaza cu telul sau cu mixerul. Punem compozitia de muffins rezultat in doua cani si le punem la copt in cuptorul cu microunde la cea mai mare temperatura pentru 2 minute si jumatate – 3 minute maxim. Se scot si se servesc calde alaturi de un pahar cu lapte.
NB : Singurul inconvenient al acestor muffins-uri este ca trebuiesc consumate in maxim 15 minute de la coacere.